Company
HALFEN. Ebben biztos lehet

A vállalat

A HALFEN 15 országban, 1.100 munkatársával és több mint 20.000 termékével nemzetközi viszonylatban is a legsikeresebb vállalatok közé tartozik a betonacél-rögzítéstechnika, a homlokzati rögzítéstechnika és a szereléstechnika területén.

Az előgyártott betonelem-építés, az ipari- és lakásépítés, illetve a mélyépítés, a közlekedési és az infrastrukturális építmények építése területén is a legjobb minőségű termékeket kínáljuk ügyfeleinknek.

Márkáink: a "HALFEN", a "DEHA", "DEMU" es a "FRIMEDA" egyaránt a piacvezető termékek közé tartoznak. Célunk, az elért piaci pozíciónk megőrzése, és nemzetközi szintű továbbfejlesztése.

Az 1929-es cégalapítás óta ügyfeleink igényeire szabott, innovatív, gazdaságos és szakmailag magas szintű megoldások kidolgozására törekszünk. A lehető legmagasabb igényeket támasztjuk a technika, a minőség és a biztonság terén is. A HALFEN fejlesztései az egész iparág számára iránymutatást jelentenek.

A jövőben is tevőleges szerepet kívánunk vállalni a fejlődés alakításában, ezért is komoly hangsúlyt fektetünk a kutatásra és az egyetemekkel folytatott együttműködésre.

Az önmagunkkal szemben támasztott magas elvárásaink a munkatársainkkal, ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal ápolt kapcsolatainkban is visszatükröződnek: Tevékenységünk minden szintjét a bizalom, a kölcsönös tisztelet és a megbízhatóság jellemzi. Mivel fenn akarjuk tartani a hosszú távú nemzetközi növekedést, célunkat csak következetes költséggazdálkodással, vállalkozói gondolkodással és nem utolsó sorban a belénk vetett bizalom megszolgálásával érhetjük el.

Nemzetközi szinten tevékenykedő vállalatként tudatában vagyunk globális és helyi szintű társadalmi felelősségünknek. E kötelességeinknek aktívan megfelelünk.


A HALFEN GROUP felépítése

A HALFEN több mint 170 millió eurós forgalmával nemzetközi vállalattá fejlődött. Termékeinket két németországi üzemünkben (Langenfeld, Atern/Türingia) és Lengyelországban állítjuk elő.

Vállalatszerkezetünkkel a gyártási technika adott szintjétől függő optimumot érünk el a bér-darabköltségek terén. Jelenleg már 15 országban segítjük ügyfeleinket az adott országokban jelen lévő HALFEN-szervezeteinkkel. Forgalmazó partnereink támogatásának köszönhetően termékeinket több mint 35 országban forgalmazzuk.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a sikert minden nap újra és újra meg kell szolgálnunk. Forgalmazói szervezetünk felhasználóbarát kialakítása, gyors és rugalmas logisztikai koncepciónk, és a nemzetközi szinten rendelkezésre álló termékpalettánk egyaránt hozzájárulnak a HALFEN jövőbeli sikeréhez.

Intenzíven foglalkozunk ügyfeleink igényeivel, és gondoskodunk arról, hogy folyamatosan továbbfejlesszük a HALFEN világmárkáit. A kapcsolatfelvételhez kapcsolattartóinkat honlapunk "Kapcsolat" főcíme alatt találja.

Plant Langenfeld
A langenfeldi üzem / Rheinland
Plant Artern
Az arterni üzem / Türingia
A nowe skalmierzyce-i üzem / Lengyelország
Az utrechti DEMU-üzem / Hollandia