Reinforcement systems
A HALFEN vasalástechnika praktikus, szerelőbarát vasalási termékeket kínál magas minőségi és biztonsági színvonalon.

A vasalástechnikai elemek kiválasztása és alkalmazása a legújabb technikai fejlesztések alapján történik. Ezzel a HALFEN biztosítja az építkezés gazdaságosságát.

A HALFEN HBS-05 menetes betonacéltoldó elemek

HBS 05
Az új HBS-05 HALFEN menetes toldások az eddigi HBS-05-ös és WD 90-es jelzésű termékek előnyeit egyesítik egységesített menetes csatlakoztatási rendszerben, és kiváló megoldásokat kínálnak vasbeton elemek csatlakoztatásához. A HBS-05 menetes csatlakozások egymással tetszés szerint kombinálhatóak. Valamennyi hüvelyes rúdhoz – függetlenül attól, hogy menetes hüvelyről vagy kovácsolt hüvelyről van-e szó – ugyanaz a csatlakozó rúd alkalmazható. A beállító hüvely akár az el nem csúsztatható és el nem forgatható rudak között is lehetővé teszi a csatlakozást a tengely mentén, így pl. a födémekben lévő darunyílások esetén. A rövid horgonyzási hosszúságú betonacél-csatlakozásokhoz HBS-05-ös véghorgony rendelhető.
Minőségi jellemzői az alábbiak:
Quality features
  • teljes körű szállítási program 12 mm-től egészen 32 mm-ig terjedő rúd-Ř-höz
  • a rendszer részeinek egyszerű egymáshoz rendelése színes jelölések segítségével
  • a 12 mm-től 28 mm-ig terjedő rúd-Ř-ek dinamikusan terhelhetőek a DIN 1045:1988 és a DIN 1045:2001 szerint
  • a kovácsolt hüvelyes rudak közvetlenül a zsaluzatra szegezhetőek
  • a menetes hüvelyes csatlakozások különösen gazdaságosan alkalmazhatóak függőleges betonvas-csatlakozásokhoz és egyedi hosszúságok esetén
  • építésfelügyeleti hatóság által engedélyezett (DIBt Berlin)