Reinforcement systems
A HALFEN vasalástechnika praktikus, szerelőbarát vasalási termékeket kínál magas minőségi és biztonsági színvonalon.

A vasalástechnikai elemek kiválasztása és alkalmazása a legújabb technikai fejlesztések alapján történik. Ezzel a HALFEN biztosítja az építkezés gazdaságosságát.

A HALFEN HBT kihajlítható csatlakozás

Rebend connection HBT
A HALFEN HBT kihajlítható csatlakozások az építés különböző szakaszaiban készített és a későbbiekben egymáshoz kapcsolandó betonelemek ügyes csatlakoztatására szolgálnak. A tűzihorganyzott acéllemezből készült tartódoboz kinyúló bordázatot tartalmaz. A fedélen az egyszerű kibontáshoz fogónyílás található. A tartódoboz zsaluzatra rögzíthető szegekkel vagy csavaró huzalos rögzítéssel egyszerűen a vasalatra szerelhető. A HBT kihajlítható csatlakozás megfelel a DBV „Rückbiegen“ („Kihajlításos szerkezetek”) című műszaki adatlapján szereplő követelményeknek. A HBT kihajlítható csatlakozások típusvizsgálaton estek át, így építésfelügyeleti hatóság általi engedélyezésük nem szükséges.
Minőségi jellemzői az alábbiak:
  • a csatlakozó rudak készülhetnek a DIN 488 szerinti BSt 500 S jelű betonvasból, illetve BSt 500 WR és BSt 500 NR jelű betonvasból
  • A4-nemesacél kivitelben rendelés alapján szállítható a 8 -12 mm közötti rúdátmérő tartományban
  • 7 különböző profillal kapható 8 cm és 23 cm közötti vastagságú csatlakoztatandó falakhoz (az ennél vastagabb falakhoz való felhasználásra egyedi kivitelben is szállítható.)
  • az egy- és kétrétegű csatlakoztatásokhoz 14 különböző vasalásforma szállítható
  • ÚJ: csökkentett dobozmagasságok. A HBT-k csökkentett dobozmagasságukkal ideális megoldást jelentenek az olyan előregyártott elemekből készülő építményeknél, melyekben kis betontakarással készített szerkezeti elemeket készítenek.
  • dobozmagasságok:

h = 24 mm a 8-as rúd-Ř-höz
h = 30 mm a 10-es rúd-Ř-höz