Reinforcement systems
A HALFEN vasalástechnika praktikus, szerelőbarát vasalási termékeket kínál magas minőségi és biztonsági színvonalon.

A vasalástechnikai elemek kiválasztása és alkalmazása a legújabb technikai fejlesztések alapján történik. Ezzel a HALFEN biztosítja az építkezés gazdaságosságát.

A HALFEN HCC pillérpapucs

Halfen Column Shoe HCC
Az előre gyártott vasbeton pillérek szerelése a HALFEN-pillérpapucsával a korábbiakhoz képest jóval gazdaságosabban végezhető. Az újonnan kifejlesztett HALFEN-pillérpapucs az alapokhoz csatlakoztatásra és a pillértoldásra kínál ügyes megoldást.
Halfen Column Shoe HCC
Az előre gyártott menetes csatlakozással ellátott rendszer előnyei a gyors szerelhetőség terén mutatkoznak meg. A csatlakozás egyszerűen beállítható és azonnal erőzáró, ezért merevítő szerelő rudakra sincs szükség. A rendszer magában foglalja a HCC pillérpapucsot és a hozzáillő HAB csapokat. Alkalmazási elve a következő: a pillérpapucsokat az előre gyártott pillérekbe betonozzák, a csapokat pedig a helyszínen sablon segítségével betonozzák be az alapba. Az összeköttetés a szerelés során erőzáróan anyákkal készül. Az utolsó lépésben a pillértalpat és az esetleges réseket zsugorodásmentes híghabarccsal töltik ki.