Montevideo_Rotterdam_1_NL
A HALFEN burkoló falazati rendszerei biztonságos, gazdaságos és modern burkolatok, többek között homlokzatok szerelését teszi lehetővé.

A homlokzatok hosszú távú rögzítésének érdekében a burkolófalazati héjazatok önsúlyát közvetlenül a szerkezetbe vezetik.

A HALFEN HK4 típusú téglatartó konzol és tartozékai

Brickwork support systems
A HALFEN HK4 típusú téglatartó konzolok a burkolófalazati héjazatok önsúlyának felvételére, és az épülettartó héjazatba való továbbvezetésére szolgálnak.

± 3,5 cm-es tartományban lehetséges fokozatmentes magassági beállíthatóságukkal a HK4 típusú téglatartó konzolok kiválóan alkalmasak a szerkezetkész konstrukciókban előforduló méreteltérések vagy pontatlanul beépített rögzítő hüvelyek kiegyenlítésére.

A nemesacél kivitelű HALFEN téglatartó konzolok a legkülönbözőbb felfogási helyzetek megoldására számos változatban szállíthatóak.

A 3.5 kN, 7.0 kN és 10.5 kN mértékű terhelési fokozatoknak megfelelő kialakítás a HK4 téglatartó konzolokat a Halfensínekkel együtt alkalmazva a burkolófalazati héjazatok gazdaságos lehorgonyzási módszerévé teszi.
Minőségi jellemzői az alábbiak:
  • típusvizsgált lehorgonyzás
  • kiváló beállíthatóság
  • komplett program burkoló falazatok készítéséhez